hieronta

KUUMAKIVIHIERONTA

Hieronta tapahtuu kuumilla, mineraaleja sisältävillä basalttikivillä, yhdistettynä lämpimään öljyyn.

Vaikutukset:
Edistää aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistoa. Ruuansulatus paranee ja turvotus vähenee. Lämpö lisää kollageenin joustavuutta. Endorfiinin eritys lisääntyy ja hoito rentouttaa. Öljyt hoitavat ihoa ja lämmön vaikutus ulottuu 3 senttimetrin syvyyteen.
Kylmiä kiviä käytetään turvotuksiin, vammojen hoitoon sekä kontrastihoitoon yhdessä kuumien kanssa vuorotellen. Kontrastihoitoa voidaan käyttää myös palauttavana hoitona urheilijalle.

LYMFAHOITO
Lymfaterapia on kevyttä, käsin suoritettavaa, pumppaavaa, kudokseen kohdistuvaa venytysärsykettä, jolla saadaan aktivoitua pinnallisia imuhiussuonia. Tällöin niiden seinämät avautuvat ja ylimääräinen nestekuorma imeytyy imunestekiertoon. Imusolmukkeissa ja lopullisesti laskimokulmauksesta imuneste palautuu takaisin verenkiertoon.

Hoitoalueita:
Tapaturmien ja vammojen jälkihoitoon, ruusun jälkitilan hoitoon, lymfateiden vajaatoiminnan hoitoon, turvotuksen poistamiseksi, reumahoitoon, diabeetikoille, unettomuuteen, suonikohjuihin, palovammoihin, urheiluvammoihin, verenpurkaumiin, säärihaavoihin, kivunhoitoon, nivel- ja poskiontelovaivoihin, syöpähoitojen turvotuksen vähentämiseen, virkistymiseen, hemmottelemiseen ja rentoutumiseen.

PÄÄHIERONTA
Hieronnassa käsitellään päätä tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Hoidossa käsitellään myöskin erillisin hierontaottein niska-hartia-aluetta ja kasvoja.
Helpottaa stressiä, migreeniä, päänsärkyä, ahdistusta, unettomuutta, levottomuutta, jännittyneisyyttä, parantaa keskittymiskykyä.

Myös intialainen päänhieronta.